Life is Strange Arcadia Bay Collection vanaf nu verkrijgbaar

Life Is Strange: Remastered Collection

Square Enix lanceert vandaag Life is Strange Arcadia Bay Collection op Nintendo Switch. Meteen ook de eerste keer dat Life is Strange en het vervolg Life is Strange: Before the Storm op een handheld verschijnen.

Life is Strange is een episodische adventure game waarin je de tijd kan terugspoelen om verleden, heden en toekomst te beïnvloeden.
 
We volgen het verhaal van Max Caulfield, een fotografiestudente die bij het redden van Chloe Price ontdekt dat ze de tijd kan terugspoelen. Als hun medestudente Rachel Amber wordt vermist, gaan Max en Chloe op onderzoek uit, waarbij ze kennismaken met een duistere kant van het leven in Arcadia Bay. Ondertussen leert Max dat het veranderen van het verleden kan leiden tot een ongewenste toekomst.
 
Life is Strange: Before the Storm is een opzichzelfstaand avontuur met drie delen. Dit avontuur speelt zich af drie jaar voor de eerste game.
 
Je speelt als de zestien jaar oude Chloe Price die een onwaarschijnlijke vriendschap sluit met Rachel Amber, een mooie en populaire meid die voor het succes in de wieg lijkt gelegd.
 
Wanneer Rachel een geheim over haar familie ontdekt dat haar wereld dreigt te verwoesten, geeft haar vriendschap met Chloe haar de kracht om verder te gaan.
 
Samen moeten ze manieren vinden om hun demonen te overwinnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)