Sony maakt PlayStation Plus-games voor oktober bekend

PlayStation Plus 2022 New

Het is de laatste woensdag van de maand en dat betekent dat Sony de PlayStation Plus-games van de volgende maand bekendmaakt. Je kan gerust stellen dat de line-up deze keer niet echt spectaculair is.

De line-up ziet er als volgt uit:

  • Hot Wheels Unleashed (PS4 + PS5)
  • Injustice 2 (PS4)
  • Superhot (PS4)

De drie titels zijn vanaf dinsdag 4 oktober beschikbaar voor PlayStation Plus Essential-, Extra- en Premium-leden en dit tot en met maandag 31 oktober. De PlayStation Plus Extra- en Premium Game Catalog line-up voor oktober wordt binnenkort bekendgemaakt.

De PlayStation Plus-games van vorige maand zijnde Need for Speed Heat, Granblue Fantasy: Versus en Toem zijn nog tot en met maandag 3 oktober beschikbaar. Claim deze dus nog indien je dat nog niet gedaan hebt.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.