Microsoft vraagt nieuw trademark voor Gears of War aan

2020 was het laatste jaar waar we een nieuwe game van Gears of War konden spelen, namelijk Gears of War Tactics. Sinds die tijd is het windstil rond deze befaamde franchise. De kans dat we iets nieuws van Gears of War mogen verwachten wordt echter vrij groot, aangezien Microsoft een nieuw trademark heeft aangevraagd.

Toen ik vorig jaar een Xbox Series S kreeg voor mijn verjaardag ging ik onmiddellijk aan de slag met de franchise Gears of War. Ik heb van elke titel enorm genoten, maar helaas is het al drie jaar geleden dat we nog een nieuwe titel omtrent de spierbundels konden spelen.

Microsoft en ontwikkelaar The Coalition brengen hier echter verandering in, want Microsoft heeft voor verschillende categorieën een trademark aangevraagd:

  • Arcade Games
  • Board Games
  • Card Games
  • Table Top Games
  • Trading Card Games

Ik had eerder verwacht dat de categorie videogames er ook tussen zou staan, maar zoals jullie zelf kunnen zien ontbreekt deze. We zullen het universum van Gears of War op een andere manier leren kennen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.