Wakanda Forever trailer geeft eerste blik op nieuwe Black Panther en Iron Heart

wakanda-forever

De MCU trein blijft maar door razen. Black Panther: Wakanda Forever verschijnt 11 november in de bioscoop, in dit langverwachte vervolg krijgen we Iron Heart te zien, die de mantel van T’Challa zal overnemen.

Ondanks een gebrek aan bevestiging over wie de nieuwe Black Panther zal zijn, laat de eerste blik in onderstaande trailer verder het geloof dat Shuri de rol van Black Panther op haar zal nemen. De nieuwe Panther-look was niet het enige superpak dat in de trailer werd getoond. Ook Iron Heart krijgt zijn eerste seconden schermtijd, geïnspireerd op het suit van Tony Stark’s Iron Man.

Iron Heart zal niet het enige nieuwe personage zijn dat via Wakanda Forever in het MCU wordt geïntroduceerd en grotere gevolgen kan hebben voor de toekomst. Namor zal zich ook in de strijd mengen, nog een mutant in het MCU nu we steeds dichter bij de X-Men reboot komen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.