Amazon Prime Gaming-abonnees krijgen 7 gratis games in oktober, waaronder Fallout 76

De start van een nieuwe maand is weer ingezet. Dat betekent dat er hier en daar een aantal gratis games aangeboden worden. Gamers die geabonneerd zijn op Amazon Prime Gaming kunnen in oktober, maar liefst zeven gratis games downloaden.

Zeven games die je gratis kan downloaden is nooit slecht. Zeker als je weet dat er games als Fallout 76 en Middle-earth: Shadow of War tussen zitten.

Hier het volledige lijstje van de gratis games:

  • Fallout 76
  • Middle-earth: Shadow of War
  • Total War: Warhammer II
  • LOOM
  • Hero’s Hour
  • Horace
  • Glass Masquerade: Origins

Je hebt natuurlijk Amazon Prime nodig om deze games te kunnen downloaden. Voor een bedrag van € 2,99 per maand kan je onmogelijk sukkelen. Je krijgt ook nog toegang tot de streamingsdienst van Amazon, en op de website krijg je op heel wat artikelen gratis verzendingskosten.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: