NBA-megaster Stephen Curry komt naar PGA TOUR 2K23

Mijn broer is sinds kort helemaal in de ban van de golfsport. Zelf vind ik het maar een saaie bedoening. De fans van de virtuele golfsport die komen binnenkort aan hun trekken met PGA TOUR 2K23. Deze verhoogt de star power met de introductie van Stephen Curry als speelbare golfer.

De viervoudig NBA-kampioen, 2022 Finals MVP en achtvoudig All-Star, algemeen beschouwd als de grootste schutter in de geschiedenis van de NBA, heeft geen gebrek aan onderscheidingen op het veld. Als hij geen diepe drieën, slaat hij putts op de golfbaan, is hij een fervent golfliefhebber en een welkome aanvulling op het PGA TOUR 2K23-roster.

Stephen Curry is beschikbaar voor alle spelers als gratis download bij de lancering en gekleed in een opvallende Under Armour Curry Iso-Chill Golf verstelbare pet, Charged Curry SL schoenen, Curry Polar polo shirt en Curry Limitless shorts.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)