fbpx

Crytek brengt nieuwe DLC uit voor Hunt: Showdown, en hint naar content voor nieuwe update

Eigenlijk is Hunt: Showdown, zeker voor de fans van coöp games een dikke aanrader. Het aparte horror/western-sfeertje, de diverse omgevingen en het unieke concept zorgen voor een aparte spelervaring. De game draait al een poosje mee en krijgt er weer nieuwe content bij.

Zo is de nieuwste content, The Penitent DLC, nu uit op pc en consoles. De Penitent DLC voegt een nieuwe Hunter toe, namelijk Damien Yedaiah, nieuwe wapenskins in Delirium (Caldwell Rival 78) en The Scourge (Nagant M1895 Officer Brawler), en een nieuwe consumptieskin in False Sacrament (Regeneration Shot).

Volgens de overlevering is Damien Yedaiah verslaafd geraakt aan pijn om de demonen in zijn hoofd het zwijgen op te leggen. Helaas voor hem werden de demonen steeds luider, hoeveel pijn en leed hij zichzelf ook aandeed. Uiteindelijk vond Damien verlichting in het pijnigen van anderen in de moerassen van Louisiana.

Ondertussen is Crytek op Twitter druk bezig geweest met het teasen van nieuwe content in de vorm van Stalker Beetles to Hunt: Showdown.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: