World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic is nu beschikbaar

Persoonlijk vond ik Wrath of the Lich King een van de beste, misschien wel de beste, expansion voor World of Warcraft. Nu kan iedereen die daar zin in heeft deze ijskoude gebieden opnieuw trotseren.

De ijzige wind van Northrend giert weer en kondigt het nieuws aan dat Blizzard Entertainments Wrath of the Lich King Classic nu live is.

Alle spelers met een actief abonnement krijgen automatisch en zonder extra kosten toegang tot de recreatie van WoW’s veelgeprezen tweede uitbreiding en kunnen vandaag inloggen om hun avonturen in de bevroren wildernis van Azeroths noordelijke continent te beginnen. Het legendarische verhaal kan worden beleefd op alle rijken die voorheen gewijd waren aan World of Warcraft: Burning Crusade Classic-content.

Spelers beginnen aan een verraderlijk avontuur door weelderige locaties, waarbij ze het opnemen tegen vijanden die nergens anders in Azeroth te vinden zijn en vervullen talloze quests voordat ze de iconische Lich King in Icecrown Citadel confronteren en een einde maken aan zijn harteloze vernietiging.

Deze reis omvat de opkomst van de Death Knight hero class, beschikbaar voor alle spelers (zelfs nieuwe spelers!) en beginnend bij level 55, de originele iteratie van het World of Warcraftprestatiesysteem om verschillende prestaties in het spel te erkennen, en het Inscription-beroep, waarmee spelers vaardigheidsverbeterende glyphs kunnen scriben die het uiterlijk veranderen en de eigenschappen van spreuken en vaardigheden aanpassen.

De ervaring van deze uitbreiding, oorspronkelijk uitgebracht in 2008, is zorgvuldig gehandhaafd, terwijl sommige sociale en gameplay-functionaliteiten zijn gemoderniseerd voor de huidige en klassieke community. De huidige groepstools zijn geëvolueerd met behoud van de ervaring van het organisch vormen van groepen. Spelers zullen ook andere updates van de levenskwaliteit zien die zijn gemaakt om de ziel van Classic te behouden en ervoor te zorgen dat de avonturen van spelers door Northrend even bevredigend als uitdagend zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)