Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 38 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Ik heb de Druivenfeesten in Hoeilaart overleefd, en geniet van een weekje verlof om te bekomen van mijn harde werk in het café. Hoog tijd dus om te checken hoe het zit met het nieuwe seizoen van Fortnite. Daarbovenop ben ik ook begonnen aan Death Stranding Director’s Cut, op aanraden van onze auron_sagara. Eerlijk? Ik wist niet dat pakjes leveren zo relax en rustgevend kon zijn… Probeer het gerust zelf eens en je zal verschieten.

Qua series heb ik Sandman uitgekeken en ben ik ook bij met House of the Dragon. Tijd voor iets nieuws dus en dat zou wel eens Andor kunnen zijn op Disney+ aangezien de eerste drie episodes net gelost zijn. Ik heb me ook laten vertellen dat de Cyberpunk-animatiereeks Edgerunners op Netflix zeer de moeite is. Dus voila, de keuze is gemaakt.


MrRolfson

Net als Praga ben ik ook volledig in de ban van Death Stranding Director’s Cut op PlayStation 5. Ik vreesde een beetje voor de saaiheid van de game, maar de sfeer en vooral de muziek heeft me volledig te pakken. Wat een toppertje!

Zondag trek ik er samen met m’n kinderen en vriendin op uit. We steken de Hollandse grens over om daar een dagje te vertoeven in Toverland. Akkoord, in juni zijn we daar al eens twee dagen blijven logeren, maar het park verveelt nooit. Zeker niet omdat er nog vrienden meegaan die er nog nooit geweest zijn. Ik beloof om mijn weetjes op zak te houden. Of ga dat toch proberen.


Jim

Vrijdag duik ik dieper het verhaal in van de samurai Jin Sakai in Ghost of Tsushima. Hoofdtelefoon op en mij volledig laten opgaan in deze geweldige singleplayer!

Na een nacht vol dromen over veldslagen als samurai op de eilanden in de Straat van Korea is het tijd voor een drukke dag. Meerbepaald een dag vol fantasy en ook nog eens Aziatisch getint. Ik mag namelijk voor onze geweldige website naar Heroes Comic Con en Made in Asia in Paleis 12 waarover jullie een uitgebreid verslag van mogen verwachten.

Zondag neem ik tijd om eens een nieuwe serie te beginnen namelijk Fargo. Op aanraden van RoMa van onze crew was ik meteen geïnteresseerd!


auron_sagara

Na de review van Biomutant is het terug tijd om mijn fantastische avontuur verder te zetten in Death Stranding Director’s Cut. Ik heb mijn eerste onthulling van het verhaal ontdekt en ben nu nog meer getriggerd om het verder te spelen.

Het nieuwe seizoen van Fortnite is ook gestart en hebben met de boys al enkele mooie wins behaald. Misschien dit weekend er nog enkele bijknallen. Met de dochter staat er ook nog MultiVersus op het programma, waar ik bijna aan de 800 ringouts zit.

Qua series zit ik met vrouwtje aan het einde van seizoen 9 van Blue Bloods, geweldige politie-reeks. We kijken ook enorm uit naar het allerlaatste seizoen van Killing Eve, 1 van de beste series dat we ooit hebben gezien.


High_LordWolnir

Daar waar ik vorig weekend nog moest toekijken, kan ik dit weekend zelf aan de slag met de bèta van Call of Duty: Modern Warfare II. Op Twitch zag ik vorige week veelal positieve reactie van streamers. Benieuwd of de game mij evenveel plezier kan leveren als de voorgaande Modern Warfare-games. Al is het natuurlijk nog maar een bèta.

Mijn voortgang in Days Gone gaat goed vooruit. Misschien lukt het mij dit weekend zelfs om de game voor de derde maal in twee jaar uit te spelen. Je kan dus gerust stellen dat deze game bij mijn favorieten behoort.

Het nieuwe seizoen in Fortnite is voor mij zeker niet slecht begonnen. In tegenstelling tot het vorige seizoen focus ik nu meer op de quests zodat ik deze keer zonder problemen aan level 100 zal geraken. Een aantal potjes zitten er de komende dagen dus zeker in.


Lazlo

NBA 2K23 heeft me ondanks z’n herkenbare kwaaltjes weer goed bij m’n lurven. Met de Bulls tracht ik dit seizoen kampioen te spelen. Een missie die ik de komende dagen ongetwijfeld voortzet.

Maar de parket van het United Center is niet het enige hout waar ik mijn virtuele voeten op zet dit weekend. De skatesim Session is eindelijk volledig gereleaset en ik voel de game maar al te graag aan de tand om jullie mijn onverdeelde mening erover te geven.

Ook gaat de tv weer aan voor The Rings of Power, waar ik nog steeds fan van ben. Ook kijk ik ernaar uit om aan Andor te beginnen. Een serie die volgens onze meest kritische Star Wars-fan BrunoB best te pruimen valt. Benieuwd!


RoMa

Gamen? Dit weekend? Niks van! Ik vertoef in Wales. Lange wandelingen, hoge bergtoppen en vele bossen wachten op me. En een pintje hier en daar.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.