fbpx

Insomniac Games lost eerste trailer van Marvel’s Spider-Man: Miles Morales voor PC

Een dikke maand geleden konden PC-gamers aan de slag met Marvel’s Spider-Man Remastered. En lang hoeven ze niet te wachten op het vervolg. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales zal deze herfst nog naar PC komen.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales werd oorspronkelijk uitgebracht als launch-game voor de PlayStation 5. De game speelt zich wederom af in New York en dit rond de kerstperiode, wat voor een unieke beleving van het spel zorgt.

Vorige maand gaf ik Marvel’s Spider-Man Remastered nog een dik verdiende 9/10 in mijn review. Het avontuur van Miles Morales zal mij ongetwijfeld opnieuw veel plezier opleveren.

Onderstaande trailer is vrij kort en toont enkele fragmenten uit de game. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales zal deze herfst verschijnen op Steam en de Epic Games Store.

Net zoals bij Marvel’s Spider-Man Remastered zal de PC-port van deze game verzorgd worden door Nixxes Software.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: