Rick Sanchez vervoegt binnenkort zijn kleinzoon in MultiVersus

De gestoorde wetenschapper Rick Sanchez – je weet wel, dé ‘Rick’ uit Rick & Morty – komt naar MultiVersus. Hij vervoegt binnekort zijn kleinzoon Morty in de online brawler.

Hoewel we nog geen concrete releasedatum hebben, belooft Warner Bros. Games dat het iconische personage uit de Adult Swim-reeks er snel aankomt.

Rick zal een mage / ranged personage worden. Meer details over zijn abilities en moves zullen we later pas ontdekken.

Rick vervoegt hierbij niet alleen zijn kleinzoon Morty, maar ook iconische personages als Batman, Buggs Bunny en Scooby-Doo. MultiVersus is gratis om te spelen en viel alvast zeer in de smaak bij onze eigen Auron_Sagara.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

%d bloggers liken dit: