fbpx

Yakuza-spin-off Like A Dragon: Ishin krijgt remake

Tijdens de PlayStation State of Play-uitzending van afgelopen nacht kondigde Sega aan dat Like A Dragon: Ishin in februari 2023 een remake krijgt.

Dat is vooral goed nieuws voor alle westerlingen, want deze spin-off van de Yakuza-reeks verscheen in 2014 enkel in Japan. Dat was toen onder de naam Ryu Ga Gotoku Ishin. De game speelde zich af in een fictieve versie van Kyoto uit 1860 en neemt ons mee in de geschiedenis. Zo maken we digitaal mee hoe het tijdperk van de samoerai ten einde kwam.

De remake van Like A Dragon: Ishin wordt de eerde game van ontwikkelaar RGG Studio dat op Unreal Engine 4 zal draaien en dat merken we ook aan de graphics.

Like A Dragon: Ishin verschijnt ergens in februari 2023 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: