Sony gunt ons een eerste blik op hun loyaliteitsprogramma PlayStation Stars

playstation-stars

Tijdens Sony’s State of Play konden we voor het eerst kennismaken met enkele van de beloningen die leden kunnen verdienen met het gloednieuwe loyaliteitsprogramma van PlayStation.

De beloningen bestaan uit digitale verzamelobjecten die de dingen vertegenwoordigen waarvan PlayStation-fans houden waaronder gekoesterde apparaten zoals de PlayStation 3.

De digitale collectibles zijn speciaal voor PlayStation Stars gemaakt en kunnen alleen via het loyaliteitsprogramma verdiend worden. Als je collectibles hebt verdiend, kan je ze binnen de PlayStation App in een virtuele vitrine plaatsen en kan je ze via jouw PlayStation Network-account aan je vrienden laten zien.

De campagnes in PlayStation Stars zullen leuk en soms ook uitdagend zijn. Tijdens elke campagne kan je punten of verzamelobjecten verdienen. Meer details over campagnes volgen nog.

PlayStation Stars zal eerst op de PlayStation App worden gelanceerd en in de toekomst worden uitgebreid naar console. Later deze maand zal het loyaliteitsprogramma gelanceerd worden in Azië. Amerika en Europa volgen later.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.