Probeer de horror te overleven in roguelike Pacific Drive

Pacific Drive

Ontwikkelaar Ironwood Studios heeft tijdens de State of Play-uitzending de horror game Pacific Drive voor het eerst getoond.

Pacific Drive wordt een horrorgame dat ook nog eens binnen het roguelike-genre valt. De game speelt zich af in de Olympic Exclusion Zone en je maakt na elke sterfbeurt weer een nieuwe tocht doorheen deze prachtige wereld. De auto is hierbij een essentieel onderdeel, want het is de bedoeling dat deze zo lang als mogelijk blijft draaien. Valt hij stil, dan ziet het er niet bijster goed uit.

Pacific Drive moet ergens in 2023 beschikbaar zijn voor PlayStation 5 en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.