Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition komt naar PS VR2

Binnenkort is het mogelijk om via VR naar een sterrenstelsel, ver, ver weg te reizen in Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition. De bekroonde VR-ervaring van Lucasfilm’s ILMxLAB is opnieuw opgebouwd om te kunnen profiteren van de hardware van de PS VR2.

In Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition begin je jouw verhaal als een reparateur van droids die in een groots avontuur verzeild geraakt wanneer je na een aanval van de Guavian Death Gang neerstort op de planeet Batuu. Dit is het begin van een reeks buitengewone gebeurtenissen waaruit blijkt dat iedereen in het heelal een held kan worden.

Het spel zal gebruik maken van alle technologie die de PS VR2 te bieden heeft en gaat verder dan wat er mogelijk is met VR om je zoals nooit tevoren onder te dompelen in de wereld van Star Wars. De high-fidelity visuele ervaring omvat op de headset gebaseerde controller- en eye tracking zodat jouw bewegingen en kijkrichting worden weerspiegeld terwijl je speelt.

Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge – Enhanced Edition wordt in 2023 uitgebracht als complete ervaring. Aanvullende details worden binnenkort bekendgemaakt.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.