fbpx

God of War Ragnarök toont zich in Story Trailer én krijgt Limited Edition DualSense Controller

God of War Ragnarök

God of War Ragnarök is ongetwijfeld de game waarnaar ik het meeste uitkijk dit najaar. En na het zien van de nieuwste trailer is mijn enthousiasme alleen maar gegroeid. En er is nog meer leuk nieuws.

De trailer toont onder meer beelden van de verschillende nieuwe werelden die te ontdekken zijn en eindigt met een kort fragment waarin Kratos het opneemt tegen Thor.

Voor de grootste fans van God of War is er nog meer goed nieuws. Er komt namelijk een Limited Edition van de DualSense Controller die volledig geïnspireerd is door de Noorse wereld van Midgard door zijn unieke tweekleurige ontwerp van koel blauw op ijzig wit. De controller is verder versierd met een beer en wolf insigne, die Kratos en Atreus voorstellen.

God of War Ragnarök zal op 9 november verschijnen voor PlayStation 4 en PlayStation 5. De Limited Edition DualSense Controller kan vanaf 27 september gepre-ordered worden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: