Crisis Core: Final Fantasy VII komt uit op 13 december 2022

Toen Square Enix Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion aankondigde, sprong ik een gat in de lucht. Al jaren ben ik een grote liefhebber van de Final Fantasy reeks, en Final Fantasy Crisis Core op PSP was een echt pareltje. Ik weet wat te vragen aan de goedheilig man, want op 13 december 2022 komt de game opnieuw uit op verschillende platformen.

Tijdens Nintendo Direct werd er een nieuwe trailer onthuld van Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion. Dit wordt een remaster van het origineel uit 2007 dat toen speelbaar was op de eerste handheld van Sony, de PSP.

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion zal verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.