Opnames van The Witcher seizoen 3 zitten erop

De twee seizoenen die al op Netflix te zien zijn van The Witcher vond ik ongelooflijk goed. Ik ben dan ook enorm blij dat het filmen van seizoen 3 erop zit. Dit op trouwens vijf maanden tijd.

Ik vond Henry Cavill als Superman fantastisch, maar zijn rol in The Witcher als Geralt of Rivia kan ook tellen. Via Twitter bedankte hij de hele crew voor het samenwerken bij het derde seizoen. Via deze weg konden we ook uitmaken dat de opnames van het derde seizoen afgerond zijn.

Het enigste wat nu nog moet gebeuren is de opnames monteren. Een releasedatum is voorlopig nog niet bekend, maar de vorige seizoenen werden telkens in december uitgebracht. Het ziet er dan ook naar uit dat we een derde keer op rij in december naar een seizoen van The Witcher zullen kijken.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.