Final Fantasy VII 25th Anniversary Celebration toont Final Fantasy VII Rebirth, Crisis Core en Final Fantasy VII -Reunion

Gisteren hield Square Enix een eigen livestream, dit naar aanleiding van de 25ste verjaardag van Final Fantasy VII. Maar daar bleef het niet bij…

De stream bood een eerste blik op Final Fantasy VII Rebirth voor PlayStation 5, het vervolg op Final Fantasy VII Remake uit 2020, de aankondiging van Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion , een HD-remaster van de prequel van Final Fantasy VII, een Steam Deck-compatibele versie van Final Fantasy VII Intergrade voor pc en veel meer.

Daarnaast werden tijdens de stream trailers getoond voor de mobile games Final Fantasy VII Ever Crisis en Final Fantasy VII The First Soldier, naast exclusieve Final Fantasy VII anniversary-merchandise.

Hieronder alle trailers:

Final Fantasy VII Rebirth

Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion

Final Fantasy VII Ever Crisis

Final Fantasy VII The First Soldier

Final Fantasy VII 25th Anniversary Celebration

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)