“Dragon’s Dogma II is momenteel in ontwikkeling” bevestigde Capcom

Dragon’s Dogma is, net als The Witcher, een van de coolste actie-RPG’s die ik de voorbije jaren gespeeld heb. Tezamen met de community heb ook ik wel heel veel zin in een sequel. En het ziet er naar uit dat Capcom onze gebeden eindelijk aanhoord heeft: Dragon’s Dogma II komt er!

Tijdens de Dragon’s Dogma 10th anniversary stream bevestigde Capcom eindelijk dat er een vervolg komt op Dragon’s Dogma II.

Het was niemand minder dan Game director Hideaki Itsuno bevestigde Dragon’s Dogma II “momenteel in ontwikkeling” is.

Volgens Itsuno is “iedereen in het ontwikkelingsteam hard aan het werk om een spel te maken waarvan we hopen dat jullie ervan zullen genieten.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)