Overwatch 2 zal geen loot boxes hebben

Overwatch 2

Eindelijk nog eens een multiplayer game waar we onze centen niet om de haverklap moeten bovenhalen. Of waar we, als we dat wel doen, weten wat we mogen verwachten. Overwatch 2, dat op 4 oktober free-to-play verschijnt, zal geen loot boxes hebben.

Dat nieuws bracht Blizzard zelf naar buiten. Denk hier een beetje aan het Fortnite-systeem, je krijgt de voorwerpen die je wilt via een Battle Pass of een “voortdurend bijgewerkte” in-game winkel.

Blizzard vertelde tijdens het event gisteren ook wat we zeker al mogen verwachten voor de eerste twee seizoenen. Zo zal de studio om de negen weken gratis updates uitbrengen, waarbij de progressie van toepassing is op alle spelplatformen.

Het eerste seizoen bevat drie nieuwe helden bevatten, namelijk Sojourn, Junker Queen en nog een derde die moet bevestigd worden), zes extra mappen, meer dan 30 extra skins en een nieuwe spelmodus.

Het tweede seizoen, dat op 6 december van start gaat, voegt nog een map en meer cosmetics toe, aangevuld met een tank hero. In 2023 mogen we eveneens een nieuwe “PvE-ervaring” verwachten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)