JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R Early Access-demo is nu beschikbaar

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R Early Access Demo is nu beschikbaar op PlayStation 4 en PlayStation 5 en zal live zijn tot woensdag 22 juni om 9u00.

De Early Access Demo laat spelers hun vaardigheden aanscherpen in de Practice Mode voordat ze het tegen elkaar kunnen opnemen in de Online Mode, waarbij ze kunnen kiezen uit de vier personages die beschikbaar zijn voor deze demo:

  • Jonathan Joestar
  • Jotaro Kujo
  • Jolyne Cujoh
  • DIO

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)