fbpx

Test gratis 30 indie-demo’s tijdens het Xbox Summer Game Fest Demo-event

De indiemarkt is stevig aan het boomen, kijk maar naar de grote gameshows afgelopen weken waarin duidelijk te zien was dat hier zwaar op ingezet wordt.

Xbox zal net als in 2020 en 2021 ons weer een mooie line-up serveren via hun Summer Game Fest Demo event. Van 21 juni tot 27 juni zal je op je Xbox Series X/S en Xbox One verschillende (onafgewerkte) demo’s kunnen spelen en de mogelijkheid krijgen om jou persoonlijke feedback te geven aan de ontwikkelaars via de socials van ID@Xbox. Twitter, Instagram, Discord, Twitch en YouTube zijn de kanalen waar je alles kan neertypen wat je leuk of minder leuk vond tijdens het uittesten van de verschillende titels.

De volledige lijst zal onthuld worden op 21 juni zelf en voorlopig gaf Xbox al een paar namen vrij. De action RPG Batora: Lost Heaven, psychologische thriller Broken Pieces, first-person shooter Severed Steel en puzzel platformer Tinykin zijn reeds aangekondigd. Dus heb jij tussen 21 en 27 juni niets te doen? Hou dan zeker het hoofdmenu van je Xbox in de gaten om alles te ontdekken.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: