Andy Serkis (Gollum) komt op 25 september naar Heroes Comic Con in Brussel!

Andy Serkis

Uitpakken noemen ze dat. Een kleine twee weken voor de start van Heroes Comic Con in Brussel laat de organisatie weten dat niemand minder dan Andy Serkis aanwezig zal zijn!

Er zijn weinig acteurs iconischer op het gebied van motion capture-films dan de Britse acteur Andy Serkis. Hij is de man achter de CGI van wereldberoemde personages als Smeagol/Gollum in The Lord of the Rings en The Hobbit, Caesar in de Planet of the Apes reboot-trilogie, Kong in King Kong uit 2005, Supreme Leader Snoke in de Star Wars sequel-trilogie en zelfs het Belgische personage Kapitein Haddock in het prachtige The Adventures of TinTin: The Secret of the Unicorn van Steven Spielberg.

Maar hij is niet alleen een krak in CGI-personages. Hij is ook een gevierd acteur als Alfred Pennyworth in The Batman uit 2022 en de Marvel Cinematic Universe-schurk Ulysses Klaue (Black Panther, Avengers: Age of Ultron, Marvel’s What If…?). Bovendien is hij ook regisseur van Venom: Let There Be Carnage en Mowgli: Legend of the Jungle.

Reden genoeg dus om op zondag 25 september af te zakken naar Brussels Expo en Andy Serkis in levende lijve te ontmoeten! Hij zal beschikbaar zijn voor vraag- en antwoordshows op het podium en voor fotoshoots en signeersessies.

Andere acteursdie aanwezig zullen zijn: Caleb McLaughlin (Stranger Things), Matt Smith (House of the Dragon, Doctor Who), Alyssa Milano (Charmed), Dan Fogler (Fantastic Beasts), Sarah Rafferty (Suits) en Emily Swallow (The Mandalorian).

Voor tickets en meer info neem je best even een kijkje op de website van Heroes Comic Con.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.