Football Manager 2023 verschijnt op 8 november

Er zijn er daar in eerste klasse een paar die best wat hulp kunnen gebruiken. Ik denk dan spontaan aan RSC Anderlecht en SVZW om er maar twee op te noemen. Ben jij de ideale kandidaat?

Met wat geluk help jij die teams binnenkort uit het slop. Op 8 november ligt Football Manager 2023 in de rekken. Zonder twijfel de beste voetbalmanagement game die je op de markt vinden kan. (Aanschaffen eigenlijk want vinden dat is er misschien wat over).

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de serie komt deze succesvolle voetbalmanagementsimulatieserie naar PS5. FM23 Console wordt afgestemd op de Dualsense-controller en verschijnt tegelijk met de PC/Mac-titel.

FM23 brengt fans dichter bij elk aspect van het voetbal, van de supporters op de tribunes tot scouts, spelers, oppositiemanagers en competities met nieuwe licenties, zoals de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League.

Na een jaar afwezigheid keert onze populaire Touch-serie terug naar Apple-apparaten via het Apple Arcade-platform. Of je nu een iPhone, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, abonnees van Apple Arcade kunnen in FM23 Touch hun stempel drukken op zowel het veld als daarbuiten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)