Overwatch 2 helden vrij te spelen via gratis Battle Pass tiers

Overwatch 2

Fans van Overwatch kregen enkele dagen geleden een bittere pil te slikken. Het nieuws kwam naar buiten dat de nieuwe helden, enkel via de Battle Pass vrij te spelen waren in Overwatch 2. Gelukkig ging het om een miscommunicatie.

De discussie ontstond op Twitter, fans van de shooter-game waren furieus. Ze dachten dat ze telkens verplicht waren om de Battle Pass te kopen van Overwatch 2 om nieuwe helden te verkrijgen.

Gelukkig zorgde commercial leader Jon Spector ervoor dat de gemoederen snel bedaarde. We zullen effectief nieuwe helden kunnen vrijspelen via de Battle Pass, maar gelukkig via de gratis tiers. Het zal dus niet nodig zijn om de Battle Pass te kopen.

Wie om de één of andere reden een Hero misloopt, kan men deze op een later tijdstip alsnog gratis verkrijgen via een andere manier.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.