Free-to-play kartracer Speedstorm onthuld op Disney & Marvel showcase

Gisteren werd tijdens de showcase van Disney & Marvel de free-to-play game Speedstorm getoond. Het is een kartracer die figuren en racebanen uit het universum van Disney en Pixar introduceert.

Mickey, Goofy, Donald, Jack Sparrow en de monsters uit Monster Inc. scheuren door de bochten in de gratis kartracer Speedstorm. Via power-ups kunnen ze het de tegenstanders moeilijk maken om ongedeerd over de finishlijn te geraken. Elk personage zou ook beschikken over een unieke move.

Speedstorm wordt gratis aangeboden, maar zou wel beschikken over seizoenen waar je voor moet betalen. Er zouden ook steeds nieuwe parcours en racers toegevoegd worden. De game zou ook over cross-platform beschikken.

Ik ben een liefhebber van Mario Kart, dus ben enorm benieuwd hoe Disney het met deze gaat doen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.