Marvel’s Midnight Suns krijgt wederom nieuwe releasedatum

Marvel's Midnight Suns

Normaal zouden we volgende maand aan de slag kunnen met het tactische Marvel’s Midnight Suns. Helaas kregen we vorige maand te lezen dat de game werd uitgesteld naar maart 2023. Gisteren was het de showcase van Disney & Marvel en kreeg de game wederom een nieuwe releasedatum.

Gelukkig speelt de verandering van datum in ons voordeel, want Marvel’s Midnight Suns komt nog dit jaar uit. Namelijk op 2 december 2022. Op de showcase kregen we ook nog te zien dat er op 31 oktober een animated short zal verschijnen, die zal dienen als prequel op de game.

Marvel’s Midnight Suns zal dus vanaf 2 december 2022 te spelen zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. De last-gen versies zouden wel een latere releasedatum krijgen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.