Geselecteerde Play! Pokémon League-events hervat in België

Spelers van de Pokémon Trading Card Game in België kunnen weer deelnemen aan geselecteerde Play! Pokémon-events.

Spelers van de Pokémon Trading Card Game in België kunnen weer deelnemen aan geselecteerde Play! Pokémon-events, want onderdelen van het officiële programma van Pokémon worden hier vanaf vandaag hervat.

Spelers kunnen vanaf nu een bezoek brengen aan Pokémon League-events in winkels, deelnemen aan reguliere League-spelsessies en in Prerelease-toernooien de strijd aangaan met andere spelers. De deelnemende winkels zijn te vinden met de eventlocator.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)