Temtem 1.0 krijgt launch trailer

We hebben er even op moeten wachten, maar hij is er eigenlijk: Temtem 1.0 werd gisteren op ons los gelaten! De game was reeds in alpha op pc en PlayStation en deed het daar reeds behoorlijk goed. Met de 1.0-release krijgen we meteen ook een Xbox- en Nintendo Switch-versie van de game.

Dergelijke release schreeuwt om een launch trailer en die kregen we ook. In onderstaande trailer zie je de Pokémon-achtige MMO aan het werk. Persoonlijk kijk ik zéér hard uit naar deze titel. Benieuwd? Check dan de trailer!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.