Ubisoft lost eerste details rond The Division Heartland

Ubisoft heeft de eerste details vrijgegeven over Heartland, de in aantocht zijnde free-to-play spin-off van The Division. Dit via de Ubisoft Store.

Wat mogen we zoal verwachten van deze nieuwe telg in The Division-saga? Om te beginnen de beschrijving natuurlijk: een “free-to-play survival-actie multiplayer shooter in een kleine stad Midden-Amerika”.

Verder mogen we ons opmaken voor massale PvEvP 45-speler gevechten tegen een groep van gevaarlijke Rogue agenten, een agressieve factie bekend als de Vultures (Gieren), en dit alles onder de dreiging van een dodelijk virus.

Daarnaast vinden we ook “Voltooi PVE missies, verzamel gear, activeer waarschuwingen en bereid het slagveld voor in Excursion Operations. Een eerder lek omschreef deze modus als Expedition.

Ook zouden we kunnen kiezen uit zes agenten en drie klassen, allemaal met hun eigen extraatjes en vaardigheden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)