The Callisto Protocol krijgt 4-jaar ondersteuning en nieuwe DLC

The Callisto Protocol

The Callisto Protocol is zonder twijfel een game die dit najaar zowel de fans van Dead Space als het betere ruimtehorrorgenre meer dan eens koude rillingen zal bezorgen. En het ziet er naar uit dat ze meerdere jaren aan hun trekken zullen komen.

Dat is toch als we Striking Distance Studios’ CTO Mark James mogen geloven. Hij onthulde dat The Callisto Protocol een vierjarig ondersteuningsplan krijgt na de release. Hij bevestigde ook dat het team zal “investeren in DLC“, aangezien de wereld van The Callisto Protocol nog heel wat in petto heeft voor de fans.

Hij vertelde daarover het volgende: “We zien dit als een full-service titel en we zullen investeren in DLC. We denken aan vier jaar ondersteuning na de release“. Aangevuld met “We hebben de wereld uitbreidbaar gelaten. We hebben een wereld gecreëerd die verschillende verhalen kan vertellen, en dus kunnen we die verhalen ofwel via DLC vertellen, of we kunnen die verhalen eigenlijk via volgende producten vertellen. Die hebben we open gelaten.”

Dat ziet er dus wel goed uit voor de fans van deze veelbelovende titel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)