fbpx

Nieuwe trailer vertelt ons alles over Sonic Frontiers

Sonic Frontiers

Nog even geduld en dan kunnen we aan de slag met Sonic Frontiers, en uiteraard onze favoriete blauwe egel. We kunnen ons dus maar beter goed voorbereiden denk ik dan.

Dankzij SEGA komt dit helemaal in orde. Ze serveren ons immers een gloednieuwe trailer die ons een blik biedt op de nieuwe snelle, open-zone gameplay, het combatsysteem, de puzzels, de Cyber Space levels en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: