Gremlins Gizmo en Stripe komen naar MultiVersus

MultiVersus is zonder twijfel de plezantste free-to-play game van het moment. En voor de fans van de heerlijk nostalgische films rond de schattige en hilarische Gremlins wordt de game nog plezanter.

Player First Games en WB Games’ MultiVersus zien de komst van Stripe uit Gremlins als onderdeel van de Season 1 content. Maar nu zou blijken dat we niet alleen Stripe krijgen, maar dat volgende week ook Gizmo zich bij MultiVersus zal voegen.

Het begon met de officiële MultiVersus Twitter account die een teaser video plaatste die zinspeelde op Gizmo die volgende week dinsdag het roster van het spel zou vervoegen. Gizmo is nooit officieel bevestigd, alleen Stripe.

Die tweet werd gevolgd door een reactie van ontwikkelaar Player First Games, die bevestigde dat Gizmo inderdaad in het spel zal verschijnen, en wel eerder dan Stripe.

En denk eraan: nooit water over die ventjes kappen en ze na middernacht niet meer voeden…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)