New Tales from the Borderlands toont eerste blik op uitgebreide gameplay

New Tales From The Borderlands

Tijdens de Gearbox Showcase op PAX West onthulden 2K en Gearbox Software een eerste blik op uitgebreide gameplay voor New Tales from the Borderlands.

New Tales from the Borderlands is een standalone, keuzegebaseerd interactief avontuur waarin het verhaal centraal staat en dat zich afspeelt in het Borderlands-universum. De onthulling kwam samen met een personagetrailer, die een diepere kijk geeft op de drie sympathieke personages waarmee we aan de slag gaan.

In de onthulde gameplaybeelden krijgen fans een eerste voorproefje van het diepe, rauwe cinematografische avontuur waarin de meedogenloze bedrijven van de Borderlands, krachtige universumveranderende Vault-technologie en drie gewone burgers met elkaar in botsing komen. Hoogtepunten zijn onder andere:

  • Iedere keuze telt. Elke keuze die je maakt kan van invloed zijn op hoe je verhaal zich ontvouwt, vaak op onverwachte manieren. Alleen door de game te spelen, zul je volledig begrijpen hoe jouw beslissingen Borderlands kunnen veranderen;
  • Impact van Quick Time Events. Slagen of falen in QTE’s heeft een tastbare impact op je avontuur, soms leidt het tot een voortijdig einde en andere keren geeft het je verhaal een onverwachte wending;

Meeslepende beelden. Naast verbluffende omgevingen maakt New Tales from the Borderlands gebruik van sterk verbeterde bewegingen en gezichtsanimaties, waarbij voor het eerst in een Borderlands-titel gebruik wordt gemaakt van performance capture en facial mapping-technologie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)