fbpx

De regisseur van Until Dawn en The Quarry werkt aan een nieuw horrorspel

The Quarry

Toeval of niet, maar dit weekend speelde ik The Quarry een eerste keer uit, en dit in net geen 10 uur. Ik heb nog wat collectibles te vinden en fouten goed te maken, dus ik ga er nog wel een paar keer door. Ik heb immers tijd tot de release van de The Devil In Me of het nieuwe project van de man achter zowel Until Dawn als The Quarry.

De game director/regisseur achter beide titels, namelijk Will Byles, heeft immers bevestigd dat hij bezig is aan een nieuw horrorspel, dat klaar zou zijn in 2026 en wel eens zou kunnen afwijken van het normale tienerhorror concept.

Hij zei daarover het volgende in een interview: “Ik kan je er nog niet echt veel over vertellen, maar we zijn begonnen. Nogmaals, het is hetzelfde soort horrorgenre, daar blijven we bij. Het is even groot als The Quarry… en meer kan ik er niet over zeggen zonder al te veel te verklappen.

Ik ben alvast benieuwd. Horror à la Resident Evil is niets voor mij maar dit soort horror kan ik wel smaken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: