WEDSTRIJD | Fantastic Beasts: 3-Film Collection (4K UHD Blu-Ray)

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore ligt sinds enkele dagen in de winkelrekken. In deze derde film in de Fantastic Beasts-reeks schittert Eddie Redmayne opnieuw als magiezoöloog Newt Scamander.

Om dat te vieren mogen we in samenwerking met Warner Home Entertainment enkele exemplaren weggeven van de Fantastic Beasts: 3-Film Collection! Hierin vind je dus niet alleen de nieuwste film, maar de volledige trilogie. En dat in 4K UHD!


Fantastic Beasts And Where To Find Them:
Een mysterieuze kracht laat een spoor van vernieling achter in de straten van het New York van 1926, waardoor de tovenaarsgemeenschap dreigt te worden ontmaskerd. Newt Scamanders excursie om magische wezens te onderzoeken en te redden zit er bijna op. Wanneer de nietsvermoedende dreuzel Jacob Kowalski per ongeluk een paar van Newts beesten vrijlaat, moet een groep onwaarschijnlijke helden ze opsporen voordat ze schade kunnen aanrichten. Maar met hun missie raken ze in een strijd verwikkeld met duistere krachten.

Fantastic Beasts – The Crimes of Grindelwald:
Nadat de sterke duistere tovenaar Gellert Grindelwald is ontsnapt, roept Hogwartsprofessor Albus Perkamentus opnieuw de hulp in van magie-zoöloog Newt Scamander. Grindelwalds plan om volbloed tovenaars te laten heersen over niet-magische wezens dreigt de complete tovenaarswereld in tweeën te splitsen en Newt lijkt de enige die Grindelwald kan stoppen. Hij heeft echter geen idee van de gevaren die hem nog te wachten staan…

Fantastic Beasts – The Secrets of Dumbledore:
Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?


Dankzij Warner Home Entertainment mogen we dus enkele exemplaren weggeven van de 4K UHD-versie van Fantastic Beasts: 3-Film Collection.

Wil je kans maken op deze vette prijs? Mail dan het antwoord op onderstaande vraag naar wedstrijd@pragalicious.com. Vergeet zeker niet je naam en adres mee te geven.

Wie regisseerde Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore?

De wedstrijd loopt tot en met 04/09/2022 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.