Pragalicious Podcast #039 | Debrief van gamescom 2022, hoop voor Bioshock en Resident Evil faalt op Netflix

In deze gamescom-special overlopen Praga, Jim, auron_sagara en RoMa wat ze onthouden van de grootste gamebeurs ter wereld: gamescom.

Verder passeert de aankomende Bioshock-film, de Netflix-flop van Resident Evil en de ondersteuning van Marvel’s Avengers. Ze praten ook over pulled pork, zure snoepjes, Jennifer Aniston en de juiste naam van een reuzenrad.


Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.01:40 – Embracer Group zou Marvel’s Avengers blijven ondersteunen
04:10 – De regisseur van I Am Legend waagt zich aan de Bioshock-film
07:40 – De Resident Evil-reeks van Netflix ligt na één seizoen al in de vuilbak
12:26 – Gamescom is nog steeds groter dan E3
16:06 – De grote gamescom-special: wat onthoudt onze crew van alle aankondigingen? Welke toppers blijven hangen? Waar hebben ze hun twijfels bij?
45:00 – De suggesties van het huis


Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.