Naughty Dog toont in video wat je mag verwachten van ‘nieuwe’ The Last of Us Part 1

The Last of Us

Nog een paar dagen geduld en dan ligt de fel besproken remake van The Last of Us Part 1 in de rekken, exclusief voor PS5, en later ook op pc. Er werd al heel wat digitale inkt verspild aan het fameuze prijskaartje van 80 euro. Maar daar krijg je blijkbaar wel wat voor terug…

Dat blijkt toch uit onderstaande video en blogpost waarin de ontwikkelaar ons haarfijn komt vertellen wat je eigenlijk allemaal mag verwachten aan verbeteringen en extra’s.

De game kan zowel in native 4k met 30 fps of dynamisch 4k met 60 fps gespeeld worden en maakt gebruik van diverse DualSense-opties zoals haptische feedback, de adaptieve triggers en 3D-audio.

Toch maar 80 euro ophoesten dan?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)