Komt Gungrave G.O.R.E. op dag één naar Game Pass?

Gungrave GORE

Momenteel ben ik A Plague Tel: Requiem aan het pre-loaden op Xbox Game Pass. Zo kan ik op dag van launch meteen, gratis omdat ik een abo heb, met die veelbelovende game aan de slag. De volgende in het rijtje zou wel eens Gungrave G.O.R.E. kunnen zijn.

Gungrave G.O.R.E., de third-person action shooter game in ontwikkeling bij de Zuid-Koreaanse ontwikkelaar Iggymob, zou volgens Twitter-gebruiker MauroNL onderweg zijn naar Game PAass.

Dat zou blijken uit een Xbox Game Pass Ultimate-nieuwsbrief verstuurd waarin Gungrave G.O.R.E. wordt genoemd. Dit bovenop andere titels waarvan al bekend is dat ze naar de abonnementsdienst komen, zoals Pentiment en High on Life.

In Gungrave G.O.R.E speel je de stoere antiheld van je dromen terwijl je massa’s vijanden neermaait in een bloederig ballet van kogels en beleef je een verhaal over wraak, liefde en loyaliteit, allemaal in een prachtige third-person actieshooter, waarin het beste dat oosters en westers gamedesign te bieden hebben wordt gecombineerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)