Dead by Daylights Resident Evil crossover is beschikbaar

Dead by Daylight kan op een trouwe aanhang rekenen en is zeer populair bij de fans van horrorspellen. Hetzelfde kan ook gezegd worden van de Resident Evil-saga. Niet meer dan normaal dus dat beide de handen in mekaar slaan.

Capcom’s Resident Evil maakt opnieuw zijn opwachting in de asymmetrische multiplayer titel Dead by Daylight. Dit onder de nomer van “Project W” dat nu beschikbaar is op alle platformen.

In Project W komt de legendarische Resident Evil-slechterik Albert Wesker als nieuwe moordenaar, terwijl het rooster van overlevenden wordt uitgebreid met Ada Wong en de jonge hospik van het noodlottige Bravo Team van S.T.A.R.S., Rebecca Chambers.

En dat wordt extra in de verf gezet met onderstaande cinematic trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)