fbpx

Marvel’s Avengers kan mogelijk nog ondersteuning van Embracer Group verwachten

Marvel's Avengers Spider-Man

Wat keek ik uit naar Crystal Dynamics Marvel’s Avengers. Het verhaal kon ik nog smaken, maar de repetitieve multiplayer deed voor mij en vele anderen de das om. Het is eigenlijk bijzonder dat deze game af en toe nog mag rekenen op content, aangezien het spelersaantal toch een dieptepunt heeft bereikt. Het ziet er zelfs naar uit dat de nieuwe overnemer Embracer Group ook niet vies is van deze ondersteuning.

Volgens dataminer Miller zal Embracer Group content blijven aanbieden voor Marvel’s Avengers. Er zijn ook gesprekken aan de gang om eventueel nieuwe titels van Marvel uit te brengen.

“From the outside looking in, it seems like Embracer are in the middle of working out a deal with Marvel that extends well beyond Avengers (which is understandable with recent news suggesting both EA and Ubisoft have Marvel content in the pipeline.) I suspect Avengers will live and that will be announced when the Embracer/Marvel deal closes.

Brass tacks: The Crystal Dynamics acquisition has now officially happened and I’m hearing work continues on Avengers relatively unabated.”

In een gesprek met MP1st liet Miller weten dat hij denkt dat Embracer Group meer Marvel-games wil maken. Als deze deal zou doorgaan zouden de titels niet alleen terechtkomen bij de ontwikkelaars, waar ze zich nog maar pas over ontfermt hebben van Square Enix. Die toch al ervaring hebben met titels van Marvel.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d