Verwacht niet meteen couch coöp in MultiVersus

MultiVersus is zonder twijfel een van de plezantste free-to-play games van het moment. Bovendien is het zo’n game die je perfect zou kunnen spelen met je maten vanuit je luie zetel. Maar dat is nog niet voor meteen jammer genoeg.

Geef toe, wat drank, wat hapjes en dan een avondje gezellig mekaar de duvel aandoen in MultiVersus. Het menu voor een gezellige avond onder vrienden.

Game director Tony Huynh laat via Twitter echter weten dat we niet meteen op die mogelijkheid moeten rekenen. Het team heeft immers andere plannen zegt hij.

Onze focus ligt nu op het stabiliseren van onze ervaring. Netcode verbeteringen, pijn/hitboxes, projectielen, platform interacties, enz.”

Misschien heeft hij wel een punt. Eerst zorgen dat het spel stabiel draait en dan pas andere features toevoegen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)