Dino-FPS Second Extinction verlaat Early Access op 20 oktober

Dino’s mogen dan al de coolste wezens zijn die ooit op aarde hebben rondgelopen, wanneer ze echter plannen hebben om die aarde van ons te ontfutselen dan is het ambras!

Second Extinction spendeerde de voorbije twee jaar tijd in diverse Early Access-domeinen, onder andere op Steam, Epic Games Store, Xbox Series en Xbox One. Maar nu is het genoeg geweest vinden ze bij ontwikkelaar Systemic Reaction. En dus kondigen ze aan dat hun dino-FPS op 20 oktober zijn eigen leven gaat leiden.

Om de aankondiging extra in de verf te zetten heeft het team ook een nieuwe trailer vrijgegeven waarin we kennismaken met een aantal nieuwe features voor de game.

Onder de geplande verbeteringen voor de 1.0 release, zal Second Extinction een nieuwe kaart en biome bevatten, compleet met nieuwe verhalende missies en activiteiten. Je krijgt ook twee nieuwe dinosaurussen om mee te vechten, inclusief twee nieuwe mutaties in de bestaande reeks dinosaurussen.

De 1.0-build bevat ook verfijningen van het progressiesysteem, waaronder een verhoogde level cap, en een vernieuwd wapenupgradesysteem waarmee spelers hun wapenvermogen kunnen upgraden, perks kunnen vrijspelen om het wapen te veranderen en hun uitrusting kunnen upgraden.

Kan misschien een leuke coöp game worden denk ik dan?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)