Herbeleef hier Funcoms Metal: Hellsinger – Gamescom Concert

Muziek verzacht de zeden, en muziek brengt mensen samen. Voeg daar nog het stemgeluid van mijn favorietje (Alissa White-Gluz) aan toe, en het lijkt wel alsof je de duivel en zijn engelenkoor samen hoort zingen.

Het concert op gamescom gemist? No problemo! Hieronder kan je het herbekijken, herbeluisteren en herbeleven.

Tip: zet je luidsprekers helemaal open…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)