Schietgebedjes helpen niet in Prey for the Devil-trailer

Vanaf 27 oktober kunnen de fans van bovennatuurlijke horrorfilms zich vergapen aan Prey for the Devil, de nieuwste horrorprent van de man achter The Last Excorcism.

Als reactie op een wereldwijde stijging van demonische bezetenheid, heropent de Katholieke Kerk exorcismescholen om priesters te trainen in de Rite van Exorcisme. Op dit spirituele slagveld staat een onwaarschijnlijke strijder op: een jonge non, Zuster Ann (Jacqueline Byers). Hoewel het nonnen verboden is exorcismes uit te voeren, herkent een professor (Colin Salmon) Zuster Ann’s gaven en stemt toe haar op te leiden.

Samen met medestudent Vader Dante (Christian Navarro) komt Zuster Ann in de spirituele frontlinie terecht en raakt ze verwikkeld in een strijd om de ziel van een jong meisje (waarvan Zuster Ann gelooft dat ze bezeten is door dezelfde demon die jaren geleden haar eigen moeder kwelde), en al snel realiseert ze zich dat de Duivel haar precies heeft waar hij haar hebben wil…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)