BioShock film wordt gerealiseerd door regisseur van I Am Legend

Bioshock

Netflix heeft de regisseur en schrijver van de aankomende BioShock verfilming bekendgemaakt. Francis Lawrence, regisseur van I Am Legend en The Hunger Games: Catching Fire zal de film regisseren.

Het script wordt geschreven door Michael Green, die ook mee schreef aan Logan, Blade Runner 2049 en American Gods.

De synopsis van de film is nog niet bekend gemaakt. Er wordt wel gesuggereerd dat de film zich in de stad Rapture afspeelt in plaats van Columbia.

Netflix onthulde in februari dat het een film aan het maken was gebaseerd op de IP, die geen nieuwe game meer heeft gezien sinds 2013 met BioShock Infinite. Er zijn voor de rest nog niet erg veel details gelost over dit project.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.