fbpx

Heeft Netflix plannen om ‘vergeten’ BioShock-serie nieuw leven in te blazen?

Bioshock

De fans van BioShock hopen nog altijd dat er een nieuwe telg in de populaire reeks komt. Ook wij hopen dat, tegen beter weten in waarschijnlijk. Maar misschien komt Netflix wel met een oplossing op de proppen?

Er zijn op Netflix reeds een aantal (animatie)series te zien gebaseerd op games. Denk maar aan The Witcher en Dragon’s Dogma. Daarnaast heeft het streaming bedrijf ook plannen om series te maken rond onder andere Tomb Raider, Dota en Terminator, aangevuld met plannen rond live-action series zoals Resident Evil en Assassin’s Creed.

Is BioShock dan de volgende? Volgens de website Giant Freakin Robot zijn er nu plannen binnen Netflix om het BioShock-project te reanimeren. Er waren inderdaad ooit plannen om de wereld van BioShock te verfilmen maar vanwege budgettaire redenen kwam dit er niet van. Regisseur Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean) had voor dit project meer dan 200 miljoen dollar nodig maar hij zat vol twijfels of er wel een publiek zou zijn voor de films.

Volgens een insider van Giant Freakin Robot zou Netflix dus werken aan een BioShock-reeks die dienst zou doen als een van hun voornaamste producties. Bestaat er een kans dat we binnenkort daadwerkelijk zowel de Big Daddy’s als de Little Sisters op onze televisie zien knallen? Het zou wel vet zijn…

In afwachting spelen wij nog eens BioShock Remastered, dat is pas een idee!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: