fbpx

De Wild Hunt komt naar het tweede seizoen van The Witcher

Terwijl wij nog steeds ongeduldig uitkijken naar het tweede seizoen van The Witcher, is het team gelukkig volop aan het opnemen. Door corona hebben de opnames immers een hele tijd stilgelegen wat het wachten er niet makkelijker op maakte. We hebben trouwens verrassend nieuws te melden over dit tweede seizoen.

Gamers die The Witcher 3: Wild Hunt hebben gespeeld, die mogen tafels en stoelen al even aan de kant schuiven en een klein vreugdedansje placeren. Het ziet er immers naar uit dat de Wild Hunt zijn opwachting maakt in het tweede seizoen van The Witcher.

Redanian Intelligence, een betrouwbare en geloofwaardige Witcher-bron, die in het verleden de nagel reeds een paar keer op de kop sloeg, heeft namelijk bevestigd dat de Wild Hunt zijn opwachting maakt in het tweede seizoen.

Blijkbaar laten de afbeeldingen in de ingesloten tweet hieronder de beruchte horde ‘spectres’ zien die tijdens stormen door de lucht zweven en een ramp veroorzaken. The Witcher 3: The Wild Hunt-spelers weten hoe belangrijk dit gegeven is in de verhaallijn.

Verder gaan we hier niets over zeggen om geen spoilers te geven aan zij die de game nog moeten spelen of aan het spelen zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: