fbpx

Wreckfest knalt in juni naar PlayStation 5

Waar ik met Destruction AllStars serieus op mijn honger bleef zitten, doet Wreckfest mijn honger naar destructieve racegames opnieuw aanzwengelen.

Akkoord, Wreckfest is al een tijdje op de markt. De game van Bugbear Entertainment verscheen in 2014 voor PlayStation 4 en Xbox One en werd erg goed onthaald door de racefans.

Nu mag de game van uitgever THQ Nordic ook de next-gen consoles onveilig maken, want zij hebben zopas laten weten dat de game naar de PlayStation 5 komt. En het spreekt voor zich dat we een karrevracht aan verbeteringen en speciale features mogen verwachten.

Denk daarbij aan dynamische modder op de voertuigen, verbeterde textures, veel snellere laadtijden én haptische feedback dankzij de DualSense-controller. Dit alles wordt dan in 4K weergegeven met een framerate van 60fps.

Wreckfest is vanaf 1 juni zowel digitaal als fysiek beschikbaar voor de PlayStation 5 voor €39,99. Wanneer je de PlayStation 4-versie al in huis hebt, kan je de verbeterde versie aanschaffen voor slechts €9,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: